ICQ: 650-042-187
e-mail:avoncosmetics@at.ua
063-282-91-09 Life      066-104-18-04 МТС    097-403-43-85 Киевстар
044-228-47-01 в г.Киев

Canner_208
 
Главная » 2013 » Октябрь » 22 » Парфумери аромата Avon Instinct
01:42
Парфумери аромата Avon Instinct

Адріана Медіна

Кар’єра Адріани розпочалася у швейцарській компанії Живодан (Givaudan), одного зі світових лідерів у виробництві та створенні ароматизаторів та парфумерних композицій. Після закінчення Школи Парфумерії у Франції вона продовжила роботу парфумера у відділенні ексклюзивних ароматів Fine Fragrances цієї компанії, яке спеціалізується на розробці парфумів для будинків моди, знаменитостей та дизайнерів. На її рахунку велика кількість надзвичайно успішних ароматів.

Адріана знаходить натхнення у подорожах, літературі, науці, кулінарії та модних журналах. Її індивідуальний почерк та пристрасть – створення ароматів-спогадів, що здатні асоціюватися у людей з певними моментами життя.

Родріго Флорес-Ру

Здобувши професію парфумера у престижному ISIPCA (Вищій школі парфумерії, Версаль, Франція), Родріго продовжив блискучу кар’єру в сфері створення ароматів, і сьогодні його досвід нараховує понад 20 років.
В його парфумерних творіннях завжди відчувається звернення до природи, зокрема, екзотичних квітів, а захоплення маестро греко-римською скульптурою, мексиканським мистецтвом та італійським бароко робить його композиції надзвичайно витонченими та сконцентрованими на емоціях.


Що відрізняє композицію аромату Avon Instinct для Неї?

Структура цього аромату викликає справжнє захоплення. Це композиція, що пробуджує в нас справжній природний інстинкт.

Красивий початок відкривається нотами сяючого цитрусу та свіжими, вмитими росою травами. Букет екзотичних квітів у серці визначається звучанням ексклюзивного інгредієнту – нотою камелії ScenTrek™ у супроводі чуттєвих квітів. У базі – чуттєвий кашмеран на подушці з сексуального мускусу, білої деревини створює унікально-спокусливий шлейф. Чиста есенція сексуальності!

Чому цей аромат став особливим для Вас?

«Instinct багато означає для мене, оскільки це моя перша робота з моїм колегою Родріго Флорес-Ру, і цей досвід дав надзвичайно гарний результат. З самого початку проекту перед нами стояли складні завдання, але, підтримуючи один одного, ми створили дуже особливий парфум, призначений для широкого кола абсолютно різних жінок по всьому світу.»

- Адріана Медіна

«Це аромат, що був «побудований» в результаті символічного союзу чоловіка та жінки, з імпульсами їхнього природного взаємного тяжіння. Мені надзвичайно сподобалася наша співпраця з Адріаною, адже, поєднавши нашу індивідуальну алхімію, ми створили ультрасексуальний та вишукано-чуттєвий аромат.»

- Родріго Флорес-Ру

У чому особливість композиції аромату Avon Instinct для Нього?

Неприборкана енергія дикого мандарина, терпкої шавлії та екзотичного чорного дерева – ідеальне парфумерне натхнення для чоловіків, які йдуть назустріч пригодам, розбивають стереотипи і стирають кордони.

Категория: Новости от AVON | Просмотров: 546 | Добавил: cherry | Теги: Avon Instinct для Неї, Avon Instinct для Нього, композиції аромату Avon Instinct дл, Avon Instinct | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Четверг, 25.04.2024, 15:41
Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход
Категории раздела

  
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 55
Календарь
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
         


Поиск
E-mail отправителя *:
Акции,скидки и новинки на Ваш e-mail *:

Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz