ICQ: 650-042-187
e-mail:avoncosmetics@at.ua
063-282-91-09 Life      066-104-18-04 МТС    097-403-43-85 Киевстар
044-228-47-01 в г.Киев

Canner_208
 
Главная » 2013 » Октябрь » 22 » ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ «Instinct»
12:25
ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ «Instinct»

1. Загальні положення:

1.1. Назва Акції – «Instinct».

1.2. Організатором Акції є Дочірнє підприємство «Ейвон Косметікс Юкрейн» (далі по тексту – «Організатор»), місцезнаходження 08325, Київська область, Бориспільський район, с. Щасливе, вул. Харківське шосе, 5.

1.3. Виконавцем Акції – є Товариство з обмеженою відповідальністю «АДПРО» (надалі – «Виконавець»), що знаходиться за адресою: 04655, м. Київ, вул. Старокиївська, 10-г, корпус С, оф. 413.

 

1.4. Акція проводиться на: instinct.avonhit.com.ua.

1.5. В рамках Акції Учасники проходять тест з 5 (п’яти) запитань та отримують персональні характеристики.

1.6. По закінченні акції серед усіх учасниць, що поділились результатом тесту в одній з соціальних мереж Facebook.com чи Vk.com за допомогою сайту Random.org розігруються заохочення.

1.7. Паралельно на сторінках бренду у соцмережах: https://www.facebook.com/avonukraine та http://vk.com/avoninua розміщується анонс акції з посиланням на сайт instinct.avonhit.com.ua. Серед усіх учасників, що поділились постом-анонсом у себе на сторінці за допомогою сайту Random.org розігруються додаткові заохочення.

1.8.Переможцями Акції визначаються:

  • 10 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають сумку «Фінні» та аромат «Instinct».
  • 20 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають косметичку та аромат «Instinct».
  • 50 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають аромат «Instinct».
  • 20 учасників, що поділились постом-анонсом у себе на сторінці, отримають парфумований дезодорант-спрей для тіла «Avon Instinct».
  •  Вибір Переможців здійснюватиметься за допомогою сервісу random.org.
  • Кожен учасник, що поділився своєю характеристикою у себе на сторінці, має право лише на один подарунок.

 

1.9. Акція проводиться по всій території України. Строк проведення Акції з 21 жовтня 2013 року до 10 листопада 2013 року включно.

1.10. Порядок і спосіб інформування учасників Акції про Правила, а також про результати проведення Акції:

Інформування учасників Акції проводиться шляхом розміщення Правил Акції та змін до них в глобальній мережі Інтернет за адресами: instinct.avonhit.com.ua, https://www.facebook.com/avonukraine/notes та http://vk.com/docs?oid=-29117331  протягом всього строку проведення Акції.

Результати Акції розміщуються за адресами: instinct.avonhit.com.ua, http://www.facebook.com/avonukraine та http://vk.com/avoninua.

            1.11. Список Переможців Акції буде оголошено 15 листопада 2013 року за адресами: instinct.avonhit.com.ua, http://www.facebook.com/avonukraine та http://vk.com/avoninua.

 

            2. Вимоги до Учасників Акції:

            2.1. До участі в Акції запрошуються усі фізичні особи, громадяни України, яким виповнилося 18 років та які є учасниками спільноти AVON на платформі Facebook.com та Vk.com (надалі – «Учасники Акції» та «Сайти»), мають відкриту персональну сторінку, що налічує не менше 10 друзів та виконали Правила участі в Акції.

            2.2 Не визначаються Учасниками Акції та не мають права брати в ній участь працівники Організатора та Виконавця Акції і будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції, їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки), неповнолітні, особи з обмеженою дієздатністю та недієздатні особи, а також особи, що не є громадянами України.

            2.3. Для того, щоб стати Учасником Акції необхідно відповідати всім вимогам, зазначеним в п. 2.1.та 2.2 цих Правил Акції та протягом строку дії Акції виконати наступні дії:

  • Стати прихильником спільноти AVON на «Facebook» або «ВКонтакте».
  • Авторизуватись на сайті instinct.avonhit.com.ua  через профіль «Facebook» або «ВКонтакте».
  • Відкрити доступ до записів на своїй стіні.
  • Пройти тест з 5 (п’яти) запитань.
  • Обов’язково поділитись своїм результатом на своїй сторінці у соціальній мережі (зробити share).
  • Кількість спроб для кожного із Учасників – необмежена.

 

            3. Умови визначення Переможців:

      3.1. Переможцями Акції визначаються:

  • 10 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають сумку «Фінні» та аромат «Instinct».
  • 20 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають косметичку та аромат «Instinct».
  • 50 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають аромат «Instinct».
  • 20 учасників, що поділились постом-анонсом у себе на сторінці, отримають парфумований дезодорант-спрей для тіла «Avon Instinct».
  •  Вибір Переможців здійснюватиметься за допомогою сервісу random.org.
  • Кожен учасник, що поділився своєю характеристикою у себе на сторінці, має право лише на один подарунок.

 

            4. Права Учасника Акції:

            Учасник Акції має право:

            4.1.Брати участь в Акції в порядку та на умовах передбачених цими Правилами.

            4.2. У разі додержання всіх вимог цих Правил та визнання учасника Акції Переможцем, учасник має право одержати заохочення у формі гарантованого Подарунку згідно умов Правил акції.

 

            5. Обов'язки Учасника Акції.

            5.1. У разі визначення учасника Акції Переможцем, такий учасник Акції зобов’язаний виконати умови передбачені розділом 9 цих Правил.

            5.2. Факт авторизації на сайті instinct.avonhit.com.ua для прийняття участі в Акції автоматично означає ознайомлення та повну згоду Учасника Акції з умовами та Правилами проведення Акції.

            5.3. Для отримання Подарунку Переможець має надати такі відомості про себе:

  • прізвище, ім’я та по-батькові;
  • власну поштову адресу та адресу проживання;
  • скановані копії 1, 2, сторінок паспорта громадянина України;
  • номер контактного телефону.

 

            Виконавець залишає за собою право відмовити у наданні відповідного Подарунку Учаснику Акції та/або обраному згідно з умовами Правил Переможцю Акції та позбавити такого Учасника Акції статусу Переможця Акції, у разі не надання вищеперерахованих відомостей.

 

            6. Права Організатора

            Організатор має право:

            6.1. Відмовити Учаснику Акції в участі у Акції, якщо реєстрація учасника Акції на сайті http://www.facebook.com/avonukraine або http://vk.com/avoninua буде визнана фальшивою та/або будуть надані неправдиві або неповні дані, зазначені в розділі 5.3. Правил.

            6.2. Відмовити у наданні Подарунку та позбавити права отримати відповідний Подарунок обраному, згідно з цими Правилами, Переможцю Акції який не надав згідно з розділом 5.3. Правил необхідну інформацію.

            6.3. Змінювати умови проведення Акції та ці Правила та/або скасовувати Акцію, повідомивши про це в порядку, зазначеному в п. 1.6. Правил Акції.

            6.4. У випадку порушення Учасником Акції даних Правил, Організатор/Виконавець Акції має право на власний розсуд усунути Учасника від подальшої участі у Акції.

 

            7. Обов'язки Виконавця.

            Виконавець зобов’язаний:

            7.1. Провести Акцію в порядку, визначеному цими Правилами.

            7.2. Передати/надати відповідні Подарунки обраним згідно з цими Правилами Переможцям Акції, що виконали всі умови, передбачені цими Правилами.

 

            8. Подарунки за підсумками Акції.

            8.1. Переможці Акції, обрані відповідно до умов Акції, отримують право одержати відповідні Подарунки, а саме:

  • 10 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають сумку «Фінні» та аромат «Instinct» (50 мл.).
  • 20 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають косметичку та аромат «Instinct» (50 мл.).
  • 50 учасників, що поділились своєю характеристикою у себе на сторінці, отримають аромат «Instinct» (50 мл.).
  • 20 учасників, що поділились постом-анонсом у себе на сторінці, отримають парфумований дезодорант-спрей для тіла «Avon Instinct» (75 мл).
  •  Вибір Переможців здійснюватиметься за допомогою сервісу random.org.
  • Кожен учасник, що поділився своєю характеристикою у себе на сторінці має право лише на один подарунок.

 

8.2. Організатор залишає за собою право на власний розсуд змінювати вид, марку/ формат/ кількість, Подарунків, зазначених в п. 8.1 цих Правил Акції з повідомленням про це за адресами: instinct.avonhit.com.ua, http://www.facebook.com/avonukraine та http://vk.com/avoninua.

 

            9. Для отримання Подарунків Переможцям Акції необхідно:

            9.1. Протягом 3-х календарних днів з моменту розміщення результатів Акції за адресами: instinct.avonhit.com.ua, http://www.facebook.com/avonukraine та http://vk.com/avoninua надіслати на адресу http://www.facebook.com/avonukraine або http://vk.com/avoninua особисте повідомлення в якому зазначити прізвище, ім’я та по-батькові, власну поштову адресу та адресу проживання, зазначити номер контактного телефону, а також додати скановані копії 1, 2, сторінок паспорта громадянина України.

 

            10. Порядок, умови і терміни отримання Подарунків.

            10.1. Подарунки, зазначені в п. 8.1. цих Правил, передаються Переможцям Акції силами та за рахунок Виконавця, шляхом кур’єрської доставки протягом 30 календарних днів з моменту отримання Виконавцем всієї інформації від Переможця Акції відповідно до розділу 5.3. цих Правил.

            10.2. Учасники/Переможці Акції несуть особисту відповідальність за достовірність наданої ними інформації Виконавцю/Організатору.

            10.3. Відомості і документи, які передаються Переможцями згідно з цими Правилами Виконавцю/Організатору, передаються з метою нарахування і перерахування до відповідних бюджетів податків, передбачених податковим законодавством України.

            10.4. У разі неотримання Виконавцем в період, визначений розділом 9 цих Правил, документів в тому числі інформації, необхідної для отримання Переможцями Подарунків, Подарунки визнаються незатребуваними, а зазначені особи втрачають право на отримання відповідних Подарунків. Правилами Акції не передбачено зберігання не затребуваних Подарунків.

            Водночас, Подарунки не можуть бути затребувані повторно, грошова компенсація Подарунків не видається.

            Виконавець має право розпорядитися незатребуваними Подарунками на свій розсуд.

            10.5. Переможець Акції зобов'язаний отримати Подарунок особисто та не має права передавати право на отримання Подарунку третім особам.

 

            11. Загальні умови Акції:

            11.1. Вся інформація про Акцію та Правила Акції розміщені за адресами: instinct.avonhit.com.ua, http://www.facebook.com/avonukraine та http://vk.com/avoninua.

            11.2. Обов'язок по нарахуванню і сплаті податків у зв'язку з отриманням Подарунків, а також відповідальність за невиконання даного обов'язку несе Виконавець.

            11.3. Організатор не несе відповідальності за:

  • не надання інформації щодо Переможців Акції на веб-сайтах: instinct.avonhit.com.ua, http://www.facebook.com/avonukraine та http://vk.com/avoninua;
  • не отримання/несвоєчасне отримання відомостей/документів, необхідних для отримання Подарунків з вини організацій зв'язку, або з інших, не залежних від Організатора причин;
  • невиконання (несвоєчасне виконання) Учасниками/Переможцями Акції обов'язків, передбачених цими Правилами;
  • неотримання Подарунків Переможцями Акції з вини поштової служби.

11.5. Беручи участь в Акції, Учасники Акції, зокрема, підтверджують свою згоду з наступним:

  • організатор має право змінити Правила Акції;
  • у випадку визначення учасника Акції Переможцем, інформація про факт перемоги, а також Прізвище, Ім'я, По-батькові Переможців Акції будуть опубліковані на сайтах: instinct.avonhit.com.ua http://www.facebook.com/avonukraine та http://vk.com/avoninua без сплати будь-якої винагороди за таке розміщення даних відповідному Переможцю;
  • Учасник підтверджує свою згоду на здійснення Організатором Акції (їх уповноваженими представниками) і (або) третіми особам за завданням Організатора збору, обробки, зберігання, використання, розповсюдження в цілях проведення Акції отриманих від Учасника персональних даних, з дотриманням необхідних заходів захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження, як на момент проведення Акції, так і в майбутньому, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
  • Учасник підтверджує, що умови його згоди на обробку персональних даних, наданих згідно з цими Правилами, не вимагають окремого повідомлення Учасника про передачу таких даних від Організатора та/або Виконавця третім особам.

            11.6. Учасник/Переможець Акції має право відкликати згоду на обробку персональних даних, направивши повідомлення про відкликання за адресою: http://www.facebook.com/avonukraine або http://vk.com/avoninua. Відкликання надаються у вільній формі. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних Учасник не допускається до подальшої участі у Акції.

            11.7. Організатор не несе відповідальності у разі невиконання своїх зобов'язань внаслідок надання Учасником неповних, застарілих, недостовірних персональних даних.

            11.8. Для отримання Подарунків, участники акції, що будуть визнані Переможцями, мають підписати документи, необхідні для отримання Подарунків.

            11.9. Організатор/Виконавець залишають за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з Учасниками/Переможцями Акції, окрім випадків, передбачених цими Правилами.

            11.10. Беручи участь в Акції, Учасник Акції підтверджує повне розуміння умов Акції та повністю погоджується з даними Правилами Акції.

            11.11. У разі виникнення будь-яких спорів стосовно тлумачення умов проведення Акції офіційним визнається тлумачення Організатора Акції, яке є остаточним і обов’язковим для всіх осіб/Учасників Акції та не підлягає оскарженню. Рішення Організатора/Виконавця з усіх питань, пов’язаних із проведенням Акції, вважаються остаточними, такими, що не підлягають оскарженню й поширюються на всіх Учасників Акції.

            11.12. Організатор та Виконавець мають право відмовити Учаснику в наданні Подарунку та визначити іншого Переможця, якщо Учасник надав про себе неповну, недостовірну інформацію, або будь-яким іншим чином порушив Правила проведення Акції. У разі, якщо Учасник для покращення своїх результатів участі у Акції використовує (використовував) програмні/механічні методи з метою здобуття переваги у Акції, такі дії вважаються порушенням Правил Акції, в результаті чого Організатор/Виконавець мають право у будь-який час та без будь-яких пояснень позбавити такого Учасника права участі в Акції і права на отримання Подарунку.

Категория: Новости от AVON | Просмотров: 573 | Добавил: cherry | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пятница, 29.03.2024, 00:30
Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход
Категории раздела

  
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 55
Календарь
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
         


Поиск
E-mail отправителя *:
Акции,скидки и новинки на Ваш e-mail *:

Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz